Les teves preguntes

CASTELLÀ                    PARKING

P. Quins riscos té la medicina estètica?

R. Per evitar riscos, el millor és acudir amb experts en medicina estètica. La majoria dels tractaments tenen baixa probabilitats de risc, especialment els més conservadors. Si parlem de cirurgia estètica, els riscos seran aquells propis de la mateixa intervenció, encara que ara la tecnologia avançada permet la seva realització de forma poc invasiva.

 

P. Per a quin tipus de persones són aptes per als tractaments?

R. L'ideal és que els interessats estiguin sempre sans, sense malalties no controlades En cas de tenir alguna malaltia (hipertensió, cardiopaties, restriccions pulmonars, insuficiència hepàtica o renal, entre d'altres) s'ha de comunicar immediatament a l'especialista per poder adaptar el tractament.

 

P.Què preparatius hem de tenir en compte abans d'un tractament?

R. Abans de qualsevol tractament, caldrà dur a terme un seguit de mesures. Per exemple, caldrà modificar algunes pautes de medicació si s'estan prenent, especialment anticoagulants. També pot haver modificacions els dies previs a la intervenció pel que fa a alimentació i ingesta de líquids, així com de restricció en el consum de tabac i alcohol. Dependrà de l'tractament triat.

 

P. Existeixen opcions no quirúrgiques per al rejoveniment facial?

R. Dins de la medicina estètica, hi ha molts tractaments poc invasius. El farciment d'arrugues de la cara, la mesoteràpia facial o la injecció de toxina botulínica poden ser alguns dels coneguts per poder aportar aquesta vitalitat i jovialitat a la cara. A contra de la cirurgia estètica, aquests tractaments són menys complexos i no requereixen temps de postoperatori. De fet, els resultats són visibles de forma immediata.

 

P. Quins són els tractaments estètics més demandats?

R. Els tractaments facials més sol·licitats són l'augment de llavis i aquells relacionats amb l'envelliment de la pell, com la toxina botulínica o l'àcid hialurònic. D'altra banda, entre els tractaments corporals més demandats ressalten la depilació làser, els tractaments anticel.lulitis i aquells que lluiten contra el greix localitzat.

 

P. Quins tractaments quirúrgics són més sol·licitats?

R. Dins de la cirurgia estètica, les operacions estètiques més populars són l'augment de pit, la liposucció i la abdominoplàstia.