Aparatologia

CASTELLÀ PARKING.

CAVITACIÓ

És un mètode, mitjançant el qual, i de forma no invasiva, es pot reduir la cel.lulitis, el volum i ajudar a eliminar toxines del nostre organisme.

El procés natural d’envelliment comporta l’aparició de cel.lulitis, retenció de líquids i sobrepès; amb la cavitació  podem fer front a aquesta condició de manera eficaç, sense posar en risc la nostra salut; l’ús d’ultraso de baixa freqüència en les zones d’acumulació de greix estimula la seva eliminació; El mecanisme d’acció consisteix en la generació de diminutes bombolles dins de les cèl.lules de greix, les quals trenquen la capa de lípids que tenim sota la pell, transformant-la en líquid que expulsem pel sistema limfàtic o l’orina.

Són necessàries entre 8 i 10 sessions per assolir l’objectiu desitjat, no obstant això, és recomenable addicionalment realitzar activitat física almenys 30 minuts interdiaris per maximitzar els seus beneficis. També és necessari abans d’una sessió de cavitació,  beure fins a 2,5 litres d’aigua per poder eliminar millor el greix tractat.

Finalment, és recomenable l’ús d’un sistema de compressió, que permet l’estimulació de la limfa, els ganglis linfàtics, contribuint a movilitzar el greix localitzat i millora del fluxe sanguini.

El mecanisme d’acció de la màquina SCULPTOR, s’assoleix mitjançant un manípul corporal especialitzat que emet ones adaptades a la zona corporal a treballar, aquest s’utilitza sobre la superfície de la pell i les ones creen una ràpida disminució i augment de pressió, provocant un efecte de deformació controlada de las cèl.lules adiposes, el que genera la destrucció de les seves membranes plasmàtiques sense afectar vasos sanguinis, nervis o altres estructures.

PRESSOTERÀPIA

És una tècnica que consisteix en la col.locació d’unes botes o cobertors amb els quals cobrim les cames, abdomen o els braços i funciona realitzant una pressió variable, d’abaix a dalt, generant una pressió positiva en la circulació sanguínea  i el sistema limfàtic, comportant l’expulsió dels greixos produïts en la cavitació prèvia.

Les sessions de pressoteràpia ajuden a una millor circulació i al drenatge de toxines de la zona tractada, contribuint així a un millor estat de la pell.

PRESOR-03 és un equip de pressoteràpia destinat al tractament de problemes de retenció de líquids i trastorns circulatoris, de manera natural i fisiològica.

Incorpora els últims avenços tecnològics i 6 programes de traball diferents que tanmateix disposen de 9 modes diferents, fent un total de 54 programes que ressolen tots els problemes circulatoris, gràcies a l’activació de la circulació de retorn.

Està especialment indicat després de tractaments de cavitació, en casos de cames cansades, cel.lulitis, en aplicacions de post-cirurgia estètica i per a la relaxació i desintoxicació general de l’organismo.

IPL FACIAL

REJUVENIMENT FACIAL

L’IPL a nivel facial  genera una calor que ajuda a que la pell llueixi jove i radiant; té la capacitat d’atacar els pigments que formen les taques de la pell, ajuda a corretgir la fol.liculitis,  atenua les arrugues fines i  disminueix el tamany dels porus.

Abans de realitzar una sessió, és necessari prèviament una valoració per  personal especialitzat i és important que no s’estigui consumint medicines fotosensibles.

Posterior a la realització del tractament és necessari protegir la pell amb bloquejador solar i  hidratar-la amb  gel d’àloe vera.

TRACTAMENT D’ACNÈ

Amb l’IPL busquem que desapareixin els punts d’acnè i  s’aclareixin les taques anteriors, actuar sobre les glàndules sebàcies per a que produeixin menys sèu i finalment eliminar les bactèries que s’han generat pel procés infecciós. També és necessari protegir la pell amb bloquejador solar i  hidratar-la con  gel d’àloe vera.

TELANGIÈCTASI O ARANYES VASCULARS

Amb l’IPL es podrà veure la difuminació i desaparició de les telagentàsies a la pell.

Els tractaments han de ser personalitzats per a cada pacient a fi i efecte d’obtenir els resultats desitjats.

Posterior al tractament, és necessari protegir la pell amb bloquejador solar i  hidratar-la con  gel d’àloe vera.

HIPERPIGMENTACIONS

El tractament amb IPL també està indicat per atenuar i borrar taques com les següents:

Taques de l’edad (lentigs simple).

Taques solars (lentigs solar).

Melasmes.

L’ús de l’IPL en general no té efectes secundaris d’importància, són molt lleus o d’escassa gravetat, el més freqüent és un petit eritema que desapareix en poques hores o dies; es recomana un mínim de cinc sessions i es sol aplicar en els mesos d’hivern amb una durada d’uns 15-20 minuts.

És necessari protegir la pell amb bloquejador solar i hidratar-la con  gel d’àloe vera.

Aparatologia Estètica

Sol.licita aquí la teva visita…

(*) Campo Requerido

Autorització per Salut: nº E08629906