Depilació

CASTELLÀ  PARKING

.

LÀSER DÍODE

.

El Lightsheer Duet és un dels millors equips de depilació làser díode convencional, ha estat la referència tecnològica per a molts i la seva tècnica de buit en disparar (en apropar la pell al vidre del làser), li dona una característica especial. Com a gran firma, els seus resultats els ha certificat la FDA, tota una garantia d’eficàcia.

L’estàndard d’or LightSheer Duet amb tecnologia de buit integrada, permet tractar una esquena o cames de forma confortable en tan sols 15 minuts, fent possible que la Depilació Làser sigui una experiència única… sense anestèsia o gels.

LA TÈCNICA

Amb la fotodepilació, busquem eliminar el pèl usant una font de llum, això s’aconsegueix dipositant energia de manera selectiva en la tija del pèl i epiteli fol.licular pigmentat, de manera que la ràpida pujada de temperatura i la subsegüent extensió de calor als teixits adjacents causa la necrosis termal de les estructures regeneratives dels fol.licles.

La depilació làser requereix vàries sessions, degut a que el làser funciona millor quan el pèl està en una etapa de la  fase de creixement del pèl (denominada anàgena), i no tots els pels estan en aquesta fase al mateix temps.

A la finalització del tractament es garantitza l’eliminació d’almenys el 80% del pèl en la zona tractada si es segueixen tots els protocols recomenats. En un gran nombre de casos, l’eliminació del pèl és inclús major.

INDICACIONS

El làser de díode pot tractar tots els tipus de pell (I-VI). Les indicacions clíniques fonamentals són: hirsutisme, hipertricosi, pseudofol.liculitis i sinus pilonidal, no obstant, en el camp de l’estètica té major aplicació. Actualment només els pels pigmentats seran susceptibles al tractament, per tant, no s’obtindran resultats en els rossos o canosos.

 
OFERTES TOT L’ANY
 

POSSIBLES EFECTES SECUNDARIS

Entre altres podem esmentar, l’enrogiment i inflor al voltant del fol.licle pilós, el qual és un resultat clínic positiu, ja que indica que el fol.licle ha respost al tractament. La majoria de les persones poden tornar a l’activitat normal inmediatament després del tractament.

 

¡Oblida’t del pèl i la depilació d’una vegada per totes! Aconsegueix-ho amb 3 o 6 sessiones de làser díode LightSheer Duet, un dels millors mètodes del mercat per a eliminar el pèl definitivament. Escull la zona del cos en la que vulguis incidir i posa’t en mans dels especialistes qualificats del Centre Mèdic MEYNDE per a que puguis obtenir els millors resultats. (Supervisió mèdica del Col.legiat n° 41115).

OFERTES PER SESSIÓ

Zona a escollir (zones mini, petites, mitjanes i  grans).

…………………………………………………

A més a més, la depilació làser díode LightSheer Duet és un tractament indolor i és apte per a tot tipus de pell en qualsevol època de l’any, inclús per a pells bronzejades. ¡No perdis més temps depilan-te amb mètodes tradicionals i fés desaparèixer el pèl indesitjat!

OFERTES PER PACKS  

 

DEPILACIÓ IPL

La llum pulsada intensa, és un mètode de depilació que està ple d’avantatges, tant a nivell de seguretat per a la pell, com de comoditat d’aplicació i preu del tractament.

Poseeix un mecanisme d’acció que estimula tant al porus com la producció de colàgen a la pell, el que permet que vagi  reduïnt l’aparició de forma progressiva del pèl. És eficaç tant en homes com en dones i no és invasiva ni dolorosa. 

 

OFERTES IPL
  • 1, 3 o 6 sessions de depilació
  • Zona a escollir (zones petites, mitjanes, grans o cos sencer).

 

 

Sol·licita aquí la teva visita…

(*) Camp Requerit

Autorització per Salut: nº E08629906